SUSHI DUSHI & MORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Dushi & More. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 22:08 Heerlijk gegeten! Alleen jammer dat de verkeerde pokebowl werd geleverd…
11 nov 2022 om 20:47 Heel erg snelle bezorging (sneller dan aangegeven). Pokebowl was lekker en veel! Sushi was lekker (de unagi nigri was niet mijn ding maar zat in de box). De rijst was nog wat lauw maar niet storend. Ik zal opnieuw bestellen.
5 nov 2022 om 19:43 Eten was op tijd bezorgd. Als dit ieys later zou zijn, vinden wij ook niet erg. Het eten zelf was proper en netjes verpakt. Zeer goede smaak, vers gemaakt... Het heeft goed gesmaakt.
23 okt 2022 om 22:43 Lekker zoals altijd
23 okt 2022 om 12:10 Bezorging was redelijk op tijd en het eten was lekker zeker een aanrader
17 okt 2022 om 8:00 bezorgtijd meer dan 2u! Rijst van de sushi was nog warm! Ik bestel hier nooit meer!
7 aug 2022 om 20:50 Zoals altijd zeer lekker
1 aug 2022 om 20:33 Zoals verwacht Goed op tijd en lekker
25 jul 2022 om 1:40 Zeer verse sushi, steeds lekker! Bezorging is snel en zeer vriendelijk!
10 jul 2022 om 20:24 Supersnel geleverd, De dame aan de telefoon was heel aardig en begripvol. Ik bestel hier altijd en sushi is echt kwaliteit.
9 jul 2022 om 21:18 Heel mekker eten ik bestel zeker vaker
6 jul 2022 om 23:23 Eten was zalig. En vriendelijk aan de telefoon om iets te wijzigen door mijn fout. Echt perfect! Echt lekker!